Një i arrestuar në Prishtinë, i konfiskohet edhe pistoletë

Një i arrestuar në Prishtinë, i konfiskohet edhe pistoletë

Gjatë kontrollit të një automjeti me targa vendore në çantën e krahut pronë e të dyshuarit, drejtues i automjetit, është gjetur dhe është konfiskuar një pistoletë me karikator të zbrazët.

Sipas raportit të policisë, pas intervisimit të të dyshuarit, me urdhër të prokurorit, lënda e rastit procedohet në procedurë të rregullt.

Rasti në fjalë ka ndodhur në Prishtinë, gjatë orës 13:40.