Fotografi të motoçikletave më të shtrenjta në botë

Fotografi të motoçikletave më të shtrenjta në botë

Motoçikletat më luksoze dhe më të çmendura mund t’i gjeni në këtë artikull.

Disa prej tyre janë të afta të kapin 100 km/h për 3 sekonda.

Dizajni, fuqia, gomat, dritat dhe karakteristika të tjera ua japin këtyre motoçikletave epitetin “luksoze”.

Ndiqini ato më poshtë.

Hildebrand and Wolf Müller – 130,000 euro

Icon Sheene – 160 mijë euro

MTT Turbine Superbike – 175 mijë euro

 

NCR M16 – 230 mijë euro

 

 

Ecosse Titanium Series FE Ti XX – 300 mijë euro

Dodge Tomahawk V10 – 550 mijë euro

Vincent Black Lightning – 929 mijë euro

Captain America Panhead Chopper – 1.35 milionë euro

Harley Davidson Cosmic Starship – 3 milionë euro

BMS Nehmesis – 3 milionë euro