Grim perfekt të cilin menjëherë do ta kopjoni

Grim perfekt të cilin menjëherë do ta kopjoni

I thjeshtë për ta kopjuar, por ideal për ditët e para të verës!

Me arritjen e ditëve të ngrohta ndryshon edhe grimi të cilin e bartim, ndërkaq ngjyrat e buta të cilat i kemi bartur zëvendësohen me nuanca më të errëta.

Një grim perfekt e kemi gjetur në Instagram dhe kemi mbetur të magjepsur.

Blogerja britanike e grimit, Ellie Dutton, ka treguar në këtë video të shkurtër se si të bëni dukjen .

Blogerja britanike e grimit, Ellie Dutton, ka treguar në këtë video të shkurtër se si të bëni dukjen perfekte, të cilën është e thjeshtë ta kopjoni.