Promovohet pulla postare dhe emblema e Konferencës së Parisit

Promovohet pulla postare dhe emblema e Konferencës së Parisit

Nën patronatin e kryeministrit Ramush Haradinaj, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, dhe Instituti për Studime Shqiptare e Protestante kanë promovuar emblemën, katalogun, ekspozitën dhe pullën postare që i kushtohen 100-vjetorit të Konferencës së Parisit dhe angazhimit të presidentit Willson dhe Qeverisë së SHBA-ve për ta mbrojtur të drejtat e shqiptarëve.

Kryeshefi i Postës së Kosovës, Sejdi Hoxha,ka ndarë pullën postare që i kushtohet 100 vjetorit të konferencës së Parisit.  

“Me rastin e 100 vjetorit të konferencës së paqes në Paris, Posta e Kosovës ka lëshuar në qarkullim pullën postare për presidentin e 28, Willson. Miqësia me shtetin amerikan që lindi para 100 vitesh u përjetësua para 20 viteve. Pulla postare për Willson do të jetë më e veçanta”, u shpreh ai.


MË SHUME NGA Aktuale