Toyota Avalon ka mundësi të lëvizë edhe anash duke rrëshqitur

Toyota Avalon ka mundësi të lëvizë edhe anash duke rrëshqitur

Moti me shi, nuk përbën problem që ta kryejë këtë manovër.

Blerësit e duan Toyota Avalon, për shkak se është i fuqishëm dhe i sigurt, megjithëse nuk mund të kryejë disa prej manovrave sportive, që më shumë i duan entuziastët.

Por, me modifikimet që janë bërë nga TRD, modeli Avalon është bërë shumë interesant për ta vozitur, përfshirë edhe lëvizjet e pazakonta për këtë makinë.

Ulja e sistemit të pezullimit, forcimi i shasisë, amortizatorë më të fortë dhe rrotat të reja me 19 inç, i kanë mundësuar kësaj makine edhe të lëvizë anash duke rrëshqitur, që është shumë e pazakontë për këtë makinë.

Ndryshimi i frenit të dorës, në një të ri me hidraulik, ka krijuar shumicën e mundësive të kësaj manovre, derisa motori me 3.5 litra që prodhon 301 kuaj fuqi, i është lënë i njëjti.

Më e mira e Toyota Avalon, është se mund të blihet duke filluar nga muaji gusht, me tetë shpejtësi automatike si dhe shtesa tjera.