​Kryeministri Rama pritet me protesta në Durrës

​Kryeministri Rama pritet me protesta në Durrës

Kryeministri shqiptar dhe kryetari i PS-ës, Edi Rama është pritur sot me protesta në qytetin e Durrësit.

Mbështetës të partive opozitare kanë tentuar t’i bllokojnë rrugën kryeministrit, ndërsa të pranishme ishin edhe forca të shumta policie.

Partitë opozitare do të zhvillojnë protesta deri më 30 qershor ngado ku shkon kryeministri.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare