Angelina Jolie e lumtur përkrah vajzës rrugëve të Los Angelos

Angelina Jolie e lumtur përkrah vajzës rrugëve të Los Angelos

Angelina Jolie ka gjetur kohë në agjendën e saj të ngjeshur për të dale në shopping me vajzën e saj Vivienne. Mamaja u pa krenare duke u kënaqur në krah të vajzës së saj 10 vjeçare.

Dyshja u shfaqën në Los Anxhelos, Angelina e veshur me një fustan të bardhë teksa vajza e saj me xhinse dhe bluzë pa jakë.

Aktorja 44 vjeçare dukej për mrekulli përkrah vajzës së saj.