​Rihanna shpallet femra më e pasur e vitit

​Rihanna shpallet femra më e pasur e vitit

Revista ‘Forbes’ ka vazhduar traditën, duke renditur femrat më të pasura të vitit.

Këtë vit, Rihanna është shpallur femra më e pasur e vitit.

Kujtojmë se Rihanna posedon vila miliardëshe, ndërsa përveç të hyrave nga koncertet dhe muzika që ajo bën, këngëtarja e pop-it ka hapur edhe një biznes me veshje të brendshme.