Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit `Mirëmëngjesi Kosovë`, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafire e parë do të jetë Vala Pupovci, dietologe.

Për të folur për  Ditën Botërore të Luftës kundër Drogës i ftuar do të jetë Safet Blakaj, drejtor ekzekutiv dhe themelues i OJQ “Labyrinth”.

Në lidhje direkte Naile Alaj, zëvendësavokate e Popullit njoftohemi për Ditën Ndërkombëtare në Përkrahje të Viktimave të Torturës Mekanizmi Kombëtar për Parandalim të Torturës.

Poashtu në një lidhje direkte nga Minsku gazetari Artan Muhaxhiri na njofton për ditën e gjashtë Kosova në Lojërat Evropiane "MINSK 2019".

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale