Qeveria tërheq projektligjin për financimin e partive

Qeveria tërheq projektligjin për financimin e partive

Në mbledhjen e sotme Qeveria e Kosovës miratoi propozim-vendimin për tërheqjen nga procedurat e shqyrtimit në Kuvend, të projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për financimin e subjekteve politike.

Gjithashtu, qeveria u dakordua për themelimin e komisionit për hartimin e projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për personat e zhdukur.