Luftoni kancerin duke ngrënë dy banane në ditë

Luftoni kancerin duke ngrënë dy banane në ditë

Bananet janë një ushqim tepër popullor në çdo vend ku ju shkoni.

Ky frut është ‘snacku’ më i shëndetshëm që mund të konsumohet, dhe kanë ëmbëlsinë e mjaftueshme për ruajtjen e metabolizmit tuaj.

Por çfarë do të ndodhë nëse ju konsumoni dy banane në ditë?

1. Do të bëni një ndryshim të madh në RDA-në potasiumin tuaj
 
2. Do ju ndihmojnë në ruajtjen e stabilitetit të presionit në gjakut
 
3. Do të ulni rrezikun e kancerit
 
4. Përmirësojnë shëndetin tuaj të zemrës
 
5. Do të përfitoni 30 gr sheqer