Ky është traktori më i shpejtë në botë

Ky është traktori më i shpejtë në botë

Imagjinoni të vozisni një traktor që arrin deri në 160 kmh. Ekzistojnë lloje të ndryshme të të automjeteve që mund të thyejnë rekorde të shpejtësisë.

Por kjo është e mira për rekorde të shpejtësisë, ka shumë makina dhe automjete të ndryshme të cilat kanë thyer dhe vazhdojnë të thyejnë rekorde të shpejtësisë.

Dhe i fundit u shënua nga një traktor, raporton “CarBuzz”.

Po, mirë e keni dëgjuar, traktor, si mjet i bujqësisë. Prodhuesit Britanik të pajisjeve të rëna JCB, kanë thyer rekordin nacional për traktorë.