Grupet e famshme muzikore që ndryshuan emrat

Grupet e famshme muzikore që ndryshuan emrat

Nirvana , KISS dhe Coldplay janë emrat e grupeve muzikore mjaft të njohura, por e dini se më herët këto grupe kanë pasur emra të tjerë, që i kanë ndryshuar më pas?

Ne po ju njohim disa nga grupet muzikore, mjaft  të preferuara që fillimisht kanë pasur emra të tjerë.

Image

Green Day fillimisht quhej Sweet Children

 

Image

Coldplay fillimisht quhej Starfish

 

Image

Nirvana quhej ndryshe Pen Cap Chew

 

Image

The Beatles fillimisht quhej The Silver Beatles

 

Image

Pearl Jam fillimisht ka pasur emrin Mookie Blaylock

 

Image

Linkin Park fillimisht quhej Xero

 

Image

Maroon 5 fillimisht quhej Kara's Flowers

 

Image

Queen fillimisht quhej Smile

 

Image

KISS quhej fillimisht Wicked Lester

 

Image

The Roots fillimisht quhej The Square Roots

 

Image

U2 fillimsht quhej The Hype

 

Image

Red Hot Chilli Peppers fillimisht quhej Tony Flow and the Miraculously Majestic Masters of Mayhem