Qendra e mjeksisë familjare në Istog me orar të ri që nga dje

Qendra e mjeksisë familjare në Istog me orar të ri që nga dje

Me qëllim të evitimit të tollovive dhe pakënaqësisë qytetare, që nga dje qendra e mjekësisë familjare në Istog do të punoj me orar të ri.

Lajmin e ka dhënë drejtori i shëndetësisë në Istog, Mujë Osmanaj.

“Sezoni veror po vjen,ne jemi gati! Sot me 01.o7.19 kemi startuar me orarin e punës në mjekësinë familjare prej orës 07.00-22.00!Repartet tjera prej 07-15 ndersa emergjenca 24h!Krejt kjo per shërbime më efikase e pa tollovi” shkruan Osmanaj në njoftim.