Facebook, Instagram dhe WhatsApp përsëri me probleme

Facebook, Instagram dhe WhatsApp përsëri me probleme

Facebook, Instagram dhe WhatsApp përsëri nuk janë duke punuar dhe këto probleme në funksionimin e tyre e kanë ndjerë edhe qytetarët e Kosovës

Kjo është hera e dytë brenda muajit që shfrytëzuesit ankohen se nuk mund  tw kenë qasje nw këto rrjete sociale.

Në Facebook gjatë kësaj kohe mund të dërgohen porositë, por jo edhe të shpërndane statuset, ndërsa Instagrami nuk punon fare.

Po ashtu shfrytëzuesit gjatë kësaj kohe nuk mund edhe të publikojnë fotografi.