IKSHPK kërkon kujdes në ushqim gjatë sezonit veror

IKSHPK kërkon kujdes në ushqim gjatë sezonit veror

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë thirrje për kujdes të shtuar gjatë ditëve të nxehta.

IKSHPK edhe sot u ka bërë thirrje qytetarëve që gjatë sezonit të verës të kenë kujdes gjatë gatimit, ruajtjes dhe shpërndarjes së ushqimit.

Sipas institutit, pakujdesia shkakton epidemi me rrezik për jetën e qytetarëve

Njoftimi i plotë:

Qytetarë të nderuar!

Jemi në sezonin e verës! Kujdes gjatë gatimit, Ruajtjes dhe shpërndarjes së ushqimit!

Kujdes! Mund të jeni pre e helmimeve me
ushqim!

MOS HANI USHQIM KUDO!
PAKUJDESIA SHKAKTON EPIDEMI ME RREZIK PËR JETÊN E QYTETARËVE!