Në Gjakovë fillojnë disa projekte infrastrukturore

Në Gjakovë fillojnë disa projekte infrastrukturore

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj të hënën merr pjesë në fillimin e disa projekteve infrastrukturore në Gjakovë.

.

Autor: RTKlive