Korçë: Festivali i Filmit të Shkurtër, në konkurim 50 vende të botës

Korçë: Festivali i Filmit të Shkurtër, në konkurim 50 vende të botës

Në Korçë sot nis Festivali i Filmit të shkurtër.

Në këtë edicion të dytë marrin pjesë përfaqësues nga 27 vende të ndryshme të botës, me filma që do të shfaqen në Teatrin A.Z. Çajupi dhe në sheshin e kullës panoramike.