Salma Hayek shkruan fjalë prekëse pas vdekjes së Cameron Boyce

Salma Hayek shkruan fjalë prekëse pas vdekjes së Cameron Boyce

Salma Hayek ka reaguar pas vdekjes tragjike të Cameron Boyce.

Aktorja 52 vjeçare e cila luajti rolin e nënës së tij në Grown Ups dhe Grown Ups 2, reagoi përmes rrjeteve sociale pas lajmit për vdekjen e tij.

“Kam pasur privilegjin të luaj si nëna e Cameron dhe prandaj kemi qëndruar në kontakt gjatë viteve. Ai ishte i gjallë, i talentuar, i sjellshëm, bujar, qesharak dhe i ndritshëm. Gëzimi i tij do të jetojë përgjithmonë në zemrat tona. Zemra ime është me familjen e tij”, shkroi ajo duke përfshirë edhe fotografi së bashku.