Protestuesit mblidhen në Tiranë

Protestuesit mblidhen në Tiranë

Dhjetëra–mijëra protestues, janë mbledhur në sheshet ë Tiranë, për të protestuar kundër qeverisë së Edi Ramës.

Protestuesit janë mbledhur në protestën e tetë kombëtare dhe mbahet me moton “Duam Shqipërinë si gjithë Evropa”.

Kjo është protesta e parë pas mbajtjes së zgjedhjeve për bashkitë e Shqipërisë, në të cilat zgjedhje nuk ka marrë pjesë opozita.

Një pjesë e të rinjve protestues, mbajnë gojën e mbyllur me shirit, ku shkruan “ERTV”.