Jolie elegante si në kohërat e vjetra

Jolie elegante si në kohërat e vjetra

Ajo është vlerësuar shpesh si një nga aktoret më të bukura në Hollivud, dhe kësaj radhe dukej e natyrshme kur ajo modelonte për reklamën e fundit të markës së parfumit Guerlain, në një ballkon në Paris, Francë .

Ylli, 44 vjeçare pavarësisht thjeshtësisë qe kishte paraqitur, duket joshëse  me detajet e Hollivudiane, dantellë gjumi qe i vë në pah linjat e aktores .