Ismaili viziton Klinikën e Oftamologjisë

Ismaili viziton Klinikën e Oftamologjisë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, sot viziton Klinikën e Oftamologjisë në QKUK.

Qëllimi i vizitës është nisja e transformimit edhe të kësaj klinike përmes sigurimit të një numri të madh të pajisjeve të reja diagnostike dhe operative, të cilat janë blerë për këtë klinikë dhe që do të përurohen sot.