Tornadoja ngre makinën në ajër sikur të ishte lodër

Tornadoja ngre makinën në ajër sikur të ishte lodër

Një tornado e fuqishme goditi dy ditë më parë qytetin e New Jersey në SHBA duke shkaktuar dëme të mëdha materiale.

Forca e kësaj dukurie natyrore u regjistrua dhe nga kamerat e sigurisë së një parkingu ku tregohet se si erërat e fuqishme ngritën në ajër një makinë sikur të ishte një lodër.