Babai i Cameron Boyce falënderon për mbështetjen pas vdekjes së djalit

Babai i Cameron Boyce falënderon për mbështetjen pas vdekjes së djalit

Victor Boyce, babai i Cameron Boyce, ka folur pas vdekjes së papritur të djalit të tij gjatë fundjavës.

Cameron, vetëm 20 vjeçar, vdiq për shkak të një konfiskimi në gjumë dhe shumë njerëz anë e mbanë botës u tronditën pas lajmit të dhimbshëm.

“Jam shumë falënderues për dashurinë dhe mbështetjen që ka marrë familja jonë. Me të vërtetë më është lehtësuar dhimbja e këtij makthi që nuk mund të zgjohem. Nuk mund t’ju falënderoj mjaftueshëm”, shkroi ai në Twitter.