​Vidhet një aparat saldues në një shkollë

​Vidhet një aparat saldues në një shkollë

Policia njofton se një person, punëtor teknik në një shkollë ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e objektit të shkollës dhe nga aty kanë arritur të vjedhin një aparat saldues.

Ngjarja ka ndodhur në Pejë ndërsa nuk raportohet për të arrestuar.