Wendy Williams në lidhje me një mjek

Wendy Williams në lidhje me një mjek

Wendy Williams ka folur për të dashurin e saj të ri.

Pas lidhjes së fundit me një kriminel për krime lufte, Wendy u tha fansat se ajo kurrë në të vërtetë nuk ishte duke u takuar me atë djalë 27 vjeçare, por tani ka një të dashur të ri.

“Të gjithë mendoni se unë jam duke folur me një 27 vjeçar. Por, kur vjen koha për komoditetin e një burri, kam nevojë për dike në vitet e 50-ta. Dhe ai duhet të punojë”.

“Ai është mjek. Por ai ishte i martuar dhe fëmijët e tij janë në të 20-at.  Dhe po, ai është i zi sepse e di që do të pyesni”, tha ajo.

Wendy Williams paraqiti divorc nga burri i saj Kevin Hunter në muajin prill.