Diskutohet për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Trashëgiminë Kulturore

Diskutohet për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Trashëgiminë Kulturore

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), mban  diskutimin publik mes deputetëve, qytetarëve dhe përfaqësuesve të shoqërisë civile, lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Trashëgiminë Kulturore.

Pjesëmarrës në këtë tryezë do të jetë ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit z.Kujtim Gashi.

 

Autor: RTKlive