Dështimet në veshje të fytyrave publike gjatë vitit 2018

Dështimet në veshje të fytyrave publike gjatë vitit 2018

Secili person i famshëm ka një grup ekspertësh që i ndihmojnë në krijimin e imazhit të tyre. Por ndonjëherë paraqitjet e të famshmëve shkaktojnë miliona pyetje si: “Kush i detyron t’i veshin rroba aq të çuditshme?” ose “A janë fjalosur me stilistin e tyre?”.

Sot do t’ju tregojmë fytyra publike si Christina Aguilera, Salma Hayek, Amber Heard dhe disa të famshëm të tjerë që kanë hyrë në listën e Policisë së Modës.

Kate Beckinsale


Nicole Kidman


Ryan Gosling


Irina Shayk


Julianne Moore


Salma Hayek


Amber Heard


Blake Lively


Chloë Moretz


Bella Hadid


Christina Aguilera


Robert Pattinson


Kanye West and Kim Kardashian