Kërcenohen zyrtarët policor në Pejë

Kërcenohen zyrtarët policor në Pejë

Dy pjesëtar të Policisë janë kërcënua në Pejë.

Lidhur me rastin, Policia ka arrestuar dy të dyshuar të cilët kanë kanosur verbalisht dhe kanë tentuar t’i sulmojnë fizikisht dy zyrtarët policor.

Të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje për 48 orë.