Përfundon procesi zgjedhor në degën e PDK-së në Prizren

Përfundon procesi zgjedhor në degën e PDK-së në Prizren

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Prizren, ka përfunduar procesin e zgjedhjeve të brendshme.

Ata në mbledhjen e djeshme të Këshillit Drejtues kanë zgjedhur edhe kryetarin e Degës dhe kryesinë. Kryetar është zgjedhur Shaqir Totaj.

Lista e plotë:

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Nacionale