46 persona përfundojnë në spital për shkak të rrjedhjes së gazit në hotel

46 persona përfundojnë në spital për shkak të rrjedhjes së gazit në hotel

Dyzet e gjashtë persona janë hospitalizuar përshkak të rrjedhës së gazit në një hotel në Kanada në qytetin e Vinipeg, kanë njoftuar autoritetet kanadeze.

“Mundemi të vërtetojmë se nuk ka viktima dhe asnjë pacient nuk ka kërkuar kurim intensiv”- thotë shërbimi rajonal shëndetësor, sipas CBS.

Shumica prej tyre janë lëshuar nga spitali mbrëmjen e së martës pasi u është ofruar ndihma e parë, thuhet në kumtesë.

 

 


MË SHUME NGA Kuriozitete