Bebe Rexha paralajmëron një duet, por do ta mbajë si befasi për fansat

Bebe Rexha paralajmëron një duet, por do ta mbajë si befasi për fansat

Bebe Rexha vazhdon të jetë njëra nga këngëtaret më të suksesshme shqiptare në rrafshin ndërkombëtar. E njëjta këtë kohë ka qenë mjaft e angazhuar edhe në koncerte të ndryshme bashkë me grupin “Jonas Brothers”.

Veç tjerash, biondja pohon se është duke punuar në projekte të reja dhe njërin prej tyre duket se e ka finalizuar.