Mbahet mbledhja Komisionit Hetimor të Telekomit të Kosovës

Mbahet mbledhja Komisionit Hetimor të Telekomit të Kosovës

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 10.07.2019,
3. Intervistimi i z. Mehdi Latifaj, ish z.v. Kryeshef & ish Drejtor Teknik në Telekomin e Kosovës sh.a,
4. Intervistimi i z. Sabaudin Ramaxhiku, zyrtar ligjor në Telekomin e Kosovës sh.a,
5. Intervistimi i z. Nysret Jashanica, Menaxher i Produkteve në Telekomin e Kosovës sh.a,
6. Të ndryshme.


MË SHUME NGA Ekonomi