Moti sot në Maqedoninë e Veriut, stabil dhe i ngrohtë

Moti sot në Maqedoninë e Veriut, stabil dhe i ngrohtë

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë stabil dhe i ngrohtë.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej 17 deri më 22 gradë celsius, ndërkaq gjatë ditë të njëjtat do të arrijnë deri më 29 gradë celsius.

Edhe Shkupi do të ketë mot të ngrohtë. Temperaturat do të lëvizin prej 20 deri më 27 gradë celsius.