Swift i drejtohet Braun gjatë koncertit?

Swift i drejtohet Braun gjatë koncertit?

Taylor Swift po dërgon mesazhe nga skena.

Gjatë koncertit të saj Amazon Prime, këngëtarja 29 vjeçare performoi këngën e saj hit “Shake it Off” – dhe dukej sikur ajo po i drejtohej Scooter Braun-it.

Taylor e vuri theksin në tekstin e saj ku i referohej gënjeshtrave dhe tradhtive. Dukej sikur ajo po i hidhte “fjalë” menaxherit të të famshmëve pas dramës së tyre që u bë publike ku thuhej se Scooter bleu regjistrimet e saj master pa dijeninë e saj.

Embedded video