Gruaja sulmohet fizikisht nga bashkëshorti dhe vjehrra

Gruaja sulmohet fizikisht nga bashkëshorti dhe vjehrra

Një femër në Prizren ka raportuar se bashkëshorti i saj dhe vjehrra që një kohë e kishin keqtrajtuar fizikisht dhe psiqikisht.

Bashkëshorti i saj është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, ndërsa vjehrra e saj është liruar në procedurë të rregullt.

Viktima së bashku me tri vajzat e saj është dërguar në strehimore.