​Vjedhin naftë në një pompë derivatesh, arrestohen dy persona

​Vjedhin naftë në një pompë derivatesh, arrestohen dy persona

Dy persona janë arrestuar në flagrancë në Prishtinë, pasi në një pompë derivatesh kishin arrit që nga rezervuari të marrin disa litra naftë.

Sipas Policisë, rasti ka ndodhur në rrugën “Ahmet Krasniqi” në Prishtinë, ku tre persona presona të dyshuar, kishin arrit që nga rezervuari të marrin disa litra naftë.

“Dy nga personat e dyshuar derisa po të tentonin të largoheshin nga vendi i ngjarjes, janë arrestuar nga ana e policisë, ndërsa njëri prej tyre (i njohur për policinë), ndodhet në arrati. Gjithashtu nga ana e policisë është sekuestruar edhe një veturë Golf II, e cila është dërguar për ekzaminim”, thuhet në komunikatën e policisë.

Personave të arrestuar janë A. P,  mashkull, 25 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës dhe K. S,  mashkull, 61 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës.