”Manhattanhenge”, pamje mahnitëse të fenomenit që mbledh me qindra turistë

”Manhattanhenge”, pamje mahnitëse të fenomenit që mbledh me qindra turistë

”Manhattanhenge” është një prej fenomeneve më të veçanta në Nju Jork. Perëndimi i diellit në linjë me rrugët kryesore të lagjes më të njohur në botë, Manhattan, krijon pamje spektakolare.

Qindra turistë mblidhen në këtë shtet të SHBA-së, për të shijuar dhe për të fotografuar momentin e veçantë, i cili përsëritet katër herë brenda një viti.