Martohet këngëtari Chuck Wicks

Martohet këngëtari Chuck Wicks

Këngëtari i muzikës country, Chuck Wicks ëshë martuart me Kasi Williams, e cila është motra e yllit te muzikës country Jason Aldean.

Këtë martesë për People e konfirmoi vetë Wick.

Ai tha se bashkë me gruan ndjehen sikur kjo të ishte një ëndërr për ta.

“Çdo moment ishte befasues, por pjesa më e mirë e jona ishte se ishin me familjet dhe miqtë tanë të afërt”, tha Wick.