Haradinaj takohet me ministrin gjerman për Shëndetësi, Jens Spahn

Haradinaj takohet me ministrin gjerman për Shëndetësi, Jens Spahn

Kryeministri Ramush Haradinaj ka pritur në takim ministrin Federal të Gjermanisë për Shëndetësi, Jens Spahn,

Më pas Spahn bashkë me ministrin e Shëndetësisë së Kosovës, Uran Ismaili do të nënshkruajnë një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë në fushën e shëndetësisë. /EO