Galaxy Fold shihet në përdorim në jetën reale

Galaxy Fold shihet në përdorim në jetën reale

Pixel 4 XL nuk është i vetmi telefon që u pa në përdorim real gjatë këtyre dy ditëve të fundit.

Siç mund ta shihni në imazhin e mësipërm, personi që udhëton në metro në kryeqytetin e Indisë, Nju Delhi, po mban një Samsung Galaxy Fold.

Për më tepër, nuk dihet asgjë më shumë, me përjashtim të spekulimeve. 

Nëse ky është një nga modelet e reja, të ridizajnuara të Galaxy Fold, ose një njësi e vjetër testuese që nuk u mbështet në kërkesën e Samsung, është e pa qartë. 

Imazhi, megjithatë, sugjeron se India mund të jetë ndër vendet ku Samsung planifikon të lansojë pajisjen.

Kompania koreane nuk po shkëlqen në komunikimin për pajisjen. 

CEO i tyre pranoi se e nxiti pajisjen para se të ishte gati dhe ne kemi dëgjuar shumë herë se Samsung po punon në rregullimin e çështjeve, por një datë konkrete lansimi nuk është bërë publike, pavarësisht raporteve që pretendojnë se të gjitha çështjet janë rregulluar.