Nintendo do të lansojë Switch Lite

Nintendo do të lansojë Switch Lite

Ata që e kanë një Nintendo, të cilin nuk e kanë lidhur për televizion për një kohë të gjatë, do t’i gëzohen lansimit të pajisjes Switch Lite.

Në këtë formë, Nintendo ua mundëson luajtjen në sistemin e o lojërave portabël, por me shumë forma interaktive.

Kjo pajisje prej 300 dollarësh, që mund të mbahet në dorë, ka rezolucion të lartë, derisa ka butona dhe lëshon dridhje për fazat e ndryshme të lojës.

Me anë të kamerave që janë vendosur anash, mund të regjistrohet ambienti, si dhe të bëhet lidhje me pajisjet e njëjta të lojtarëve anash.

Të interesuarit për Nintendo Switch Lite, duhet të presin deri më 20 shtator kur pritet edhe të lansohet.