Austin Butler do ta ketë nderin të luajë rolin e Elvis Presleyt

Austin Butler do ta ketë nderin të luajë rolin e Elvis Presleyt

Regjisori Baz Luhrmann ka kërkuar gjatë për një aktor që do ta luajë rolin e Elvis Presleyt.

 “Warner Bros” dhe Luhrmann në fund të muajit të kaluar testuan aktorë të shumtë për të gjetur personin e duhur që do t’i bashkohet Tom Hanksit, i cili do të jetë në rolin e menaxherit të Presley Col. Tom Parker.

Duket se Austin Butler, aktori 27-vjeçar më së miri i përshtatet rolit të legjendës së viteve gjashtëdhjetë e shtatëdhjetë të shekullit të kaluar.

Regjisori australian gjithashtu shkroi një skenar për filmin së bashku me Craig Pearce. Filmi rreth Elvis do të tregojë marrëdhëniet midis një menaxheri dhe një këngëtari të ri që erdhi nga rrënjët e varfra për t’u bërë një ikonë që ndryshoi rrjedhën e muzikës.

Ky projekt shënon filmin e parë të Luhrmannit pas adaptimit të tij të “Great Gatsby” me Leonardo DiCaprion.

Ndryshe, xhirimet e filmit do të fillojnë në vitin 2020 gjersa pritet që në fillim të 2021 të shfaqet në kinematë botërore.