​A e dini se si mushkonjat zgjedhin "viktimat" e tyre?

​A e dini se si mushkonjat zgjedhin "viktimat" e tyre?

Nuk dihet nëse mushkonjat ‘preferojnë’ më shumë femrat apo meshkujt, por "viktimat" e tyre zgjidhen në bazë të aromës, dyoksidit të karbonit dhe komponimet e sekretuara në djersë.

Shumica e njerëzve nuk ndjejnë dhimbjen e mushkonjave, por hetojnë kruajtje në vendin e pickimit.

Ndihma e parë te pickimi i mushkonjave "të zakonshëm":

-Menjëherë vendosni akull në vendin ku jeni pickuar

Ata gjithashtu ndihmojnë përgatitjet nga kuzhina që kanë nevojë të lubrifikojnë sode të lëkurës, uthull molle

-Një locion me oksid zinku është gjithashtu i dobishëm

-Antihistaminet lokale (Synopen)

-Përdorni krem kortizoni. Për përdorimin e tij duhet të konsultoheni me mjekët

-Antihistamines (barna antialergjike) në tableta

-Si një parandalim kundër mushkonjave ndihmon limoni.