Moti sot në Maqedoninë e Veriut, i qëndrueshëm dhe me diell

Moti sot në Maqedoninë e Veriut, i qëndrueshëm dhe me diell

Moti sot në Maqedoninë e Veriut pritet të jetë i qëndrueshëm, do të ketë dhe rritje të temperaturave të paktën 7 deri 8 gradë Celsius.

Meteorologët po ashtu paralajmërojnë se moti i qëndrueshëm do të vazhdojë edhe në ditët e ardhshme.

Temperaturat do të arrijnë deri në 31 gradë Celsius, të enjten temperaturat do të varjojnë nga 26 deri 33 gradë Celsius, ndërsa të premten prej 25 deri në 33 gradë, të shtunën nga 26 deri 35 gradë dhe të dielën prej 28 deri 36 gradë Celsius