Chance the Rapper flet për albumin e ri, zbulon titullin

Chance the Rapper flet për albumin e ri, zbulon titullin

Chance the Rapper është gati për të lëshuar albumin e tij të ri.

Reperi 26 vjeçar zbuloi titullin dhe datën e lëshimit gjatë një paraqitje në The Tonight Show me Jimmy Fallon.

Ai tregoi se albumi titullohet “The Big Day” dhe do të dalë të premten më 26 korrik.