Michael Sheen në lidhje me një aktore suedeze

Michael Sheen në lidhje me një aktore suedeze

Michael Sheen thuhet se është në një marrëdhënie të re.

Aktori 50 vjeçare është në lidhje me aktoren suedeze Anna Lundberg, sipas Daily Mail.

Michael dhe Anna janë parë duke i komentuar dhe pëlqyer fotografitë e njëri-tjetrit në Instagram. Ajo madje ishte mysafirja e tij në premierat e aktorit në New York dhe Londër.

Anna, 25 vjeçare, është një aktore që ka diplomuar në Londër dhe New York.

Michael i cili ka një vajzë 20 vjeçare me ish të dashurën Kate Beckinsale, së fundi ishte në lidhje me aktoren Aisling Bea.