Fejohen Sarah dhe Wells

Fejohen Sarah dhe Wells

Sarah Hyland dhe Wells Adams, janë fejuar.

Aktorja 28 vjeçare dhe artisti 35 vjeçar, zbuluan lajmin përmes rrjetit social Instagram.

Sarah postoi disa fotografi ndërkaq Wells momentin e propozimit.

Sarah dhe Wells janë në lidhje që nga shtatori i vitit 2017.