Pas vdekjes, Cameron Boyce bëhet hi

Pas vdekjes, Cameron Boyce bëhet hi

Cameron Boyce është djegur, pas vdekjes së tij në fillim të këtij muaji.

Javën e kaluar u konfirmuar se aktori vdiq nga një konfiskim epileptik.

Cameron vdiq më 6 korrik dhe shumë nga miqtë dhe kolegët e tij e nderuan dhe kujtuan atë në rrjete sociale.

Gjatë fundjavës së kaluar, shumë njerëz morën pjesë në ceremoninë e përkujtimit të aktorit të ndjerë.