Ballkani në terr: Bien Facebook dhe Instagram

Ballkani në terr: Bien Facebook dhe Instagram

Rrjetet sociale Facebook, WhatsApp dhe Instagram përsëri nuk janë në dispozicion për përdoruesit sot.

Sipas të dhënave nga faqja e internetit të Downdetector, këto rrjete sociale ranë në të gjithë Ballkanin.

Tani për tani nuk ka informata zyrtare se kur do të rikthehet funksionimi normal i Facebook, Instagram dhe WhatsApp.

Kjo është rënia e dytë në dy javët e fundit, dhe i njëjti rast u regjistrua më 3 korrik.